OMBRE HAIR, AGAIN

HAPPY BIRTHDAY TO ME

I dag er det min fødselsdag! Det er så vildt at jeg er blevet (hold nu fast) hele 24 år. Altså jeg føler stadig, at jeg bare er en lille pige, får stadig tudeture, har brug for mine forældre, kræver opmærksomhed og har stadig en masse problemer. Må nok bare erkende, at drømmen om at blive en voksen selvstændig kvinde ikke var heeelt som jeg forventede da jeg var 14 år. Selvfølgelig er det ikke alt sammen helt skidt. Jeg har en herlig tilværelse med dem jeg holder af, mangler ikke noget (et par nye sko, eller taske, skade selvfølgelig aldrig), har en dejlig mand, lækker lejlighde og en enormt kysseglad lille hundehvalp. Så at blive 24 år er nok i virkeligheden slet ikke så slemt.

Hele min familie fik tilsendt en lille ønskeseddel/collage til hvis nu lige de syntes jeg trængte til at blive forkælet. (derfor er der info i siden, så de vidste hvor tingene kunne købes). I får selvfølgelig lige lov at smugkigge lidt på sagerne, man har trods alt kun fødselsdag en gang om året.

 

 

10480002_10203163164534482_1298594679_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMBRE HAIR, AGAIN