LOVETAG AND EARRING

MAKEUP YES NO

makeup on off


“Gud ser du sådan ud i virkeligheden?” det spørgsmål blev jeg stillet forleden mens jeg handlede ind i Føtex UDEN makeup (og iført pyjamasbukser)! Jeg må indrømme at jeg blev sådan lidt.. chokeret er nok det rette ord.. over spørgsmålet som nok nærmere var en konstatering.

Jeg kom til at tænke over hvad det egentligt vil sige at bruge makeup?  Altså don’t get me wrong, jeg elsker makeup, men hvorfor bruger vi det – især nu hvor det er accepteret og in at gå uden? For mig handler det ganske enkelt om at jeg føler mig usikker uden. Jeg føler mig nøgen og som en anden (ved det er lidt sørgeligt). Selvfølgelig går jeg ikke rundt og ligner en drag til hverdag, men jeg vil selvfølgelig gerne være flawless og fremhæve mine gode træk. Og så er jeg ikke bange for at gå med mørk læbestift! Min forlovede siger at makeup er en form for glasur. Så da jeg spurgte ham hvad han mente med det, kom han med denne fine forklaring: En kage i sig selv er lækker, men når der kommer glasur på så bliver den bare lige dét bedre:) Det syntes jeg egentligt var en ret så god sammenligning.

Hvad er jeres holdning til makeup og brugen af det?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVETAG AND EARRING