MIN BEDSTE VEN

ANSIGTS PLEJE

IMG_4198


 

Disse to produkter er intet mindre end guld værd! Jeg har siden 2010 haft lidt problemer med min hud efter jeg fik indsat en P-stav, og dette har desværre resulteret i  urenheder on and off igennem flere år. Jeg tror (eller ved) at jeg ser det meget mere end alle andre gør, og mange ville nok betegne det som sludder. Men ikke desto mindre har det resulteret i, at jeg har haft fingrene i et hav af produkter! Jeg har siden december KUN brugt denne fantastiske dagcreme fra Bodyshop, og oh my god den er fantastisk! Jeg har kombineret hud med olieret t-zone så derfor er det vigtigt at mine daglige ansigts produkter ikke er for fedtet eller olieret. Denne aloe vera dagcreme har mindsket mine urenheder og næsten stoppet mine udbrud. Jeg ved ikke hvordan eller hvorfor, men jeg ved bare at det er det eneste jeg har ændret i min daglige rutine. Jeg har ikke længere en “trang” til at klø og  min hud føles bare meget mere rolig.

Efter denne fantastiske oplevelse med dagcremen, besluttede jeg mig for at prøve en ny natcreme. Jeg var så heldig tilbage i december at få den fine julekalender fra Bodyshop af min kæreste. I kalenderen var der en lille tester af deres E vitamin natcreme, og den blev jeg egentligt ret glad for. Derfor var jeg forleden nede for at købe en ny natcreme (E vitamin selvfølgelig) og blev præsenteret for en E vitamins serum fra samme serie. Jeg købte produktet og jeg har slet ikke fortrudt! denne serum får min hud til at føles silkeblød og bedre endnu, så ser min hud meget mere frisk ud! Jeg må virkelig sige at jeg er overrasket og imponeret over hvor gode disse to produkter egentligt er, det er ihvertfald ikke sidste gang jeg vælger Bodyshop 🙂

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN BEDSTE VEN