OPSKRIFT PÅ SUNDE MÜSLIBAR

RIMMEL LONDON PROVOCALIPS – VERDENS BEDSTE LÆBESTIFT

IMG_5324sammenJeg har aldrig i mit liv haft så god en læbestift! Med hånden på hjertet så må jeg erkende, at mine Mac, Nars, bodyshop og alle de andre læbestifter, altså ikke leve op til standarten af dette produkt! alle burde købe dette produkt, jeg er virkelig imponeret. Jeg kan virkelig ikke huske hvornår jeg sidste har brugt under 100kr på en læbestift – medmindre det var et godt tilbud:) Faktisk var det et held at jeg opdagede at Provocalips overhovedet eksisterede.
Jeg scrollede en masse videoer på youtube og der kom tilfældigvis en reklame op (i kender det). Denne gang så jeg reklamen færdig og tænkte at dette selvfølgelig måtte være for godt til at være sandt – 16 timers holdbarhed og kiss proof? yeah right. Jeg så en masse reviews på youtube, og blev mere og mere hooked på produktet. Dagen efter smuttede jeg i Matas og købte læbestiften play with fire som er en meget smuk dyb mørkerød. Jeg tror mest det var af nysgerrighed over dette produkt at jeg købte det, men igen, i kender det sikkert alle sammen:)

Jeg kom hjem og fik påført læbestiften og tænkte selvfølgelig at der ville gå to timer og jeg skulle touche up. Men selvom jeg spiste spaghetti, drikkede sodavand, kyssede på min hund OG min mand så blev den altså på! selv efter 9 timer uden touch up lignede mine læber stadig en million. Jeg tænkte selvfølgelig at nu måtte den da snart komme af, men nej. Efter 13 timer tog jeg selv læbestiften af og jeg er 100% sikker på at den var blevet på i 16 timer (muligvis mere) hvis ikke det var for min makeu! Jeg er så vild med produktet at jeg for eftertiden vælger provocalips fremfor de andre i samlingen.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT PÅ SUNDE MÜSLIBAR