OVERNIGHT CURLS

OPSKRIFT PÅ SUNDE MÜSLIBAR

IMG_5223 IMG_5251 IMG_5273Når jeg er med bandet ude og spille musik, så laver søde Birgit (vi er to sangerinder) disse fantastiske müslibar til os! Jeg siger jer at man seriøst værdsætter dem når klokken slår 3 og man er ved at pakke alt gearet sammen. De smager himmelsk og er seriøst vanedannende! Derfor tænkte selvfølgelig at i skulle have muligheden for at lave disse lækre bars derhjemme når nu ikke Birgit kan forkæle jer alle sammen:) Noget af det mest fantastiske ved dem er, at de er forholdsvis sunde, de mætter, smager godt og er nemme at have med når man er på farten! – Behøver jeg at sige mere;)

Müslibar opskrift

1 Dåse kondenseret mælk
250g Havregryn
100g Kokosmel
100g Tørrede tranebær (evt 25g goji bær)
140g Mixet solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø o.l.
125g Mandler, hasselnød

Hak mandler, nødder og tranebær i stykker og varm den kondenserede mælk op i en stor gryde. Når mælken er varm hælder du alle ovenstående ingredienser i og røre det hele godt rundt. Så hælder du massen ud i et fad (ca.25 x 40cm) og trykker det godt sammen. Derefter er det i ovnen i ca. 1 time ved 130 grader. Når der ca er gået en time tager du fadet ud og lader det køle ned. Når fadet er afkølet er du klar til at skære dine müslibar ud i den ønskede størrelse:)

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVERNIGHT CURLS