WHEN MY BODY SHOUTS STOP, MY MIND SCREAMS NEVER.

BACK ON TRACK

I må MEGET undskylde min manglende tilstedeværelse på bloggen den seneste tid. Jeg har (desværre) haft nogle mindre herlige ting at se til.

Nå, nok om det, nyder i sommeren? Jeg har sådan et lille kærligheds/had forhold til sommer. Elsker vejret og alle de muligheder som følger med. Dog når jeg desværre ret hurtigt det punkt hvor jeg går i hi og faktisk helst står under den kolde bruser istedet for at slikke en masse D vitaminer i mig. Jeg er så utrolig bange for krabber at jeg knap nok tør bevæge mig ud og soppe i havet, så det er altså til tider lidt svært når det er så varmt! Men der er heldigvis mange flere plus sider ved sommeren end der er minus. Et af de ting som jeg elsker, er alle de fine markeder/loppemarkeder rundt omkring i landet. Jeg er jo jyde, så derfor var Vorbasse marked selvfølgelig ingen undtagelse. Jeg har siden klapvogns tiden været at finde på Vorbasse marked, vandret “gaderne” tykt og tyndt i alt slags vejr. Det er en fast tradition som gør sig gældende år efter år, Man skal jo på Vorbasse når man er jyde!

Denne gang fik jeg fat i et meget smukt fåreskind som er to farvet (i kan lige ænse det på billedet), priserne kan man jo prutte om, så det var virkelig et godt køb! Det blev også til en masse marmor -heriblandt denne fine runde plade som gør sig så fint under Lyngbyvasen.

Hvad med jer? Har i gjort jer nogle loppefund i sommervarmen?

 IMG_2076

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN MY BODY SHOUTS STOP, MY MIND SCREAMS NEVER.