STILLEBEN I ACCESSORIES AFDELINGEN

MAN, I FEEL LIKE A WOMAN!

marylin blog

Findes der noget bedre end at føle sig sexet, smuk, feminin, klog og helt igennem fantastisk? Hvis i spørger mig så er det den ultimative følelse, altså næstefter at føle sig elsket. Derfor vil jeg dele 5 tips til hvad der får mig til at føle mig som en lækkerbisken!

1. Først og fremmest er selvtillid essensen i at være alt hvad det indebære at være lækker -ihvertfald efter min mening. Selvtillid kan komme i form af mange skikkelser og størrelser, men det er langt fra komplimenterne man kan leve længest på! For mig handler det om at acceptere, respektere og elske sig selv for den man er, for som RuPaul siger “If you don’t love yourself, how in the hell you gonna love somebody else?” Og det passer!

2. At være velsoigneret, ren, blød og i det hele taget tage sig godt af sin krop er altså vigtigt! Jeg mener ikke at man skal løbe en marathon hverdag for at passe på sig selv, men sørg for at gøre noget godt for din krop, for det smitter af på det indre! Husk også at forkæle dig selv med en lækker creme der dufter skønt i ny og næ, sørg for at tage dig tid til ugentlige fodbad, vask dit hår og laker dine negle efter dit humør. Disse er bare eksempler på hvad der kan få dig til at føle overskud + dine omgivelser lægger mærke til det!

3. Spis dig glad! Altså ikke i kage og snask, men husk på at du bliver hvad du spiser. Lav en lækker salat til aftensmaden, det tager 10min, koster nærmest ingenting og det er skide lækkert! Jeg er slet ikke nogen lille nymfe, jeg er helt normal og spiser slik i weekenden og drikker sodavand når jeg har lyst, men jeg elsker at indtage grønt og sundt – og det kan ses på huden!

4. Planlæg dine outfits! Det er både sjovt og hyggeligt at kombinere tøj, negle, sko, access og smykker, og så ser det bare ud af så meget mere når der er en tanke bag. Så lad for guds skyld være med at hoppe i det første og det bedste, evt. læg tøjet frem aftenen forinden så du er klar til at iføre dig et lækkert sæt! – Det signalere så meget overskud at se godt ud, og det koster altså ikke en formue at ligne en million.

5.  Makeup! Det er selvfølgelig ikke hver dag du behøver røde læber, men hvis du har lyst så gør det! Der er ingen regler og kun fantasien sætter grænser, men hvis du alligevel trænger til lidt inspiration så brug youtube eller andre former for sociale medier. Leg, lær og dygtiggøre din makeup. Jeg føler mig altid smuk når min hud har den rette “glow” og når mine gode træk bliver fremhævet, så hvorfor ikke gøre det til en rutine at “putte glasur på kagen” som min mand så fint formulere sig!

Hvad med jer, hvad er jeres bedste tips?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILLEBEN I ACCESSORIES AFDELINGEN