PROJEKT PLANKEBORD!

OM AT ELSKE.. SIG SELV!

lizette ansigt

Hvad kan du lide ved dig selv?
Dette spørgsmål stod jeg (og andre kvinder) overfor i fredags. Et sundt spørgsmål som alle burde stille sig selv af og til, for en ting er helt sikker, vi tvivler ikke et sekund når spørgsmålet lyder “hvad kan du IKKE lide ved dig selv?”. Jeg ved ikke om det er jantelov, eller en fortvivlende opfattelse af normalitet der gør, at vi kvinder har så enormt svært ved selvaccept og ægte kærlighed… når der vel og mærket gælder os selv..
De piger jeg havde fornøjelsen af at være sammen med i fredags, var alle smukke piger som jeg så indre såvel som ydre skønhed i, og piger der (selvfølgelig) ikke delte min opfattelse af dem.. – Og ja, deres opfattelse af mig, stemte (selvfølgelig) heller ikke overens med mit eget selvbillede! Derfor besluttede vi os for, på bedste pige manér, at have en runde hvor vi hver især fik sprøgsmålet: Hvad kan du lide ved dig selv? Det var en vidunderlig og givende oplevelse at sidde der og egentligtg pisse på janteloven UDEN samvittigheds kvaler. Det var sundt!

Pointen med dette indlæg er egentligt bare at huske, at man er god nok! Jeg vil ihvertfald til at tage Ole Henriksen metoderne i brug, samt fortælle mit spejlbillede at hun er fantastisk præcis som hun er! For hvis jeg på så få dage allerede nu kan mærke en positiv ændring når jeg kigger i spejlet, så syntes jeg virkelig det er værd at klappe sig selv på skuldren bare fordi man kan 😉

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROJEKT PLANKEBORD!