Basic Autumn - og et godt tip

FAKE OVERSKUD?

overskudKan man fake overskud? Til dels vil jeg mene dette er muligt! Der er et hav af små ting som kan ændre hvordan verden ser på dig – og på hvordan du ser dig selv! Da jeg pt. ikke selv har så meget overskud på kontoen, så er der en masse små ting jeg gør i hverdagen for at der skal kommer lidt plus på igen. Det kan være alt lige fra beauty rutiner til at stoppe op og mærke efter. “Fake it till you make it”, det lyder måske negativt men intet er mere positivt når man først går i gang!

1) Søvn. Nothing less or more. Det er ikke ligefrem rocket science at vi har brug for søvn, men alligevel er det noget mange af os mangler. Jeg indrømmer gerne at jeg ikke altid er lige god til at gå ordentligt tid i seng, hvilket tit resultere i en kedelig næste dag med et lavt (nærmest dødt) energi niveau.

2) Sørg altid for at have velplejet hænder og negle (gerne lakeret bare husk at fjerne lakken så snart det begynder at krakelere), der findes virkelig ikke noget mere øv end at give hånd til en som har usoigneret hænder og negle.

3) Tæm garnet! Når man render rundt med en manke som min, så er det altså utrolig vigtigt at pleje den rigtigt. Ja det er dyrt i produkter, ja det tager min. 30 minutter at vaske hår og ja det er træls at gå til frisør for at få farvet udgroninger – men når man så står foran spejlet med en fantastisk frits og ligner en million, så er det altså det hele værd.

4) Brug creme og rensemidler, både i ansigtet og på kroppen. I disse kolde tider er det vigtigt at huske på at huden gerne må forkæles lidt ekstra. Sørg for at indarbejde en daglig rutine som får din hud til at se sund og frisk ud. Intet er smukkere end strålende hud.

5) Du er den bedste version af dig! Det er vigtigt ikke blot at føle, men sige højt at man elsker sig selv. For hvordan kan man udstråle selvtillid hvis man ikke selv tror på det? Jeg siger det højt til mig selv hver eneste morgen mens jeg står i badet, jeg elsker dig Lizette – det lyder måske lidt loco, men det virker altså. Faktisk vil jeg påstå at det giver et ekstra boost af energi og så er det også bare en af de ting som er sjove. Overskud for mig, er lig selv-accept og respekt.

6) Brug accessories. Om det er smykker, en hat, et tørklæde eller røde læber så virker det! Der er ingen grund til at være en grå mus og gemme sig væk, disse små ting kan pynte, ikke blot dit outfit, men hele din attitude! Vis verden hvem du er og verden vil tager imod dig.

7) Sørg for at hygge dig. Selvom livet til tider kan være hårdt, brutalt og barsk, så er det vigtigt at huske at fastholde små ting der gør dig glad. Det kan være at gå en tur, se et afsnit af din yndlings serie, spise en flødebolle, rende rundt i pyjamas og hoppe i sengen eller hvad der nu gør dig glad. Så længe du gør ting der gør dig  godt, så bliver depoterne automatisk fyldt op igen og der kommer mere overskud til alt det andet.

8) Nu er det jo ikke alle der går med makeup, men for mig er makeup en af de ting jeg glæder mig til om morgenen. Jeg elsker at fremhæve og camouflere samt ændre min makeup. Jeg er vild med vovet læbestift og syntes det er fantastisk hvor meget sjov man kan have som sminkedåse:). Det er ihvertfald en af de ting som jeg selv værdsætter, og som er en del af mit “fake it till you make it” koncept. For selvom jeg vågner op med mørke render under øjnene og  ligner en zombie, så kan jeg ved hjælp af makeup komme til at se helt anstændig ud på blot få minutter – og derved også føle mig mere klar til dagens udfordringer.

9) Spis slik og søde sager (med måde selvfølgelig). Små lækre treats er altså dejlige og noget de fleste værdsætter. Hvis man hele tiden skal tælle kalorier og tænke over hvad man propper i krydderen, så kan det hele hurtigt godt blive ret så øv.. Så køb ét stykke lækkert chokolade hos din lokale chokopusher fremfor 1 kg kedeligt i føtex.

10) Køb blomster! hvis du har en kæreste, så bed ham gøre det:)

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basic Autumn - og et godt tip